Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага изделия от благородни метали на промоционални цени

  15.04.2015
   

  Предложенията са валидни до края на април 2015 година или до изчерпване на количествата

  До края на април 2015 година клиентите на Райфайзенбанк могат да закупят златни и сребърни артикули от най-висока проба на специални, по-ниски цени.

  Промоционалната кампания на банката включва изделия от благородни метали на швейцарската рафинерия ПАМП. Асортиментът предлага златни и сребърни кюлчета-медальони с проби съответно 999.9/1000 и 999/1000 и тегло от по 6.2 грама. Продуктите от сребро са достъпни на новата цена от 69 лева, а тези от злато – 539 лева.*. Кюлчетата-медальони се предлагат и с каишка от сурова коприна и бижутерска закопчалка.

  Промоционалните предложения на банката включват и други артикули от злато и сребро на по-ниски цени – кюлчета, медальони със зодии (Водолей, Риби, Овен), монети и други специални продукти.

  Изделията могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк в цялата страна всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 часа до края на април.

  Пълният каталог на продуктите с намалени цени, както и списък с обслужващите офиси на Райфайзенбанк можете да видите на интернет страницата на банката.

  *Всички цени са с включено ДДС

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.