Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага облекчени условия за кредитиране на малкия бизнес

  03.09.2015
   
  • Без такса за кандидатстване и управление през първата година 
  • Промоция до 7 февруари 2016 г.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага на своите клиенти от сферата на малкия бизнес нови, облекчени условия за достъп до финансиране. Фирми с годишен оборот до 2 милиона лева ще могат да получат обезпечен кредит при промоционални условия - без такса за кандидатстване и такса за управление през първата година.

  Максималната стойност на сумата е до 500 000 лева или 250 000 евро, като финансирането може да бъде използвано както за инвестиционни, така и за оборотни нужди.  Промоцията е валидна за подадени искания за кредит от 7 септември 2015 г. до 7 февруари следващата година.

  Срокът, за който се отпускат средствата, е до 5 години при оборотен кредит и до 15 години – при инвестиционен кредит. Банката предлага и гратисен период, който облекчава изплащането в първите месеци след получаване на финансирането - до 3 месеца за оборотните кредити и до 6 месеца – за инвестиционните.  

  Лихвата по кредита се формира на база едномесечен Euribor (за кредити в евро) или едномесечен Sofibor (за кредити в лева) плюс надбавка, определена индивидуално, в зависимост от размера, валутата, срока и обезпечението по искания кредит.

  От по-добрите условия ще могат да се възползват и представителите на свободни професии – стоматолози, адвокати, нотариуси, земеделски производители. Условието както при малките фирми, така и при представителите на свободните професии, е кандидатите да имат минимум 12 месеца регистрирана бизнес история.  

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.