Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Потребителски кредит от 12 000 лв. с намаляваща лихва от Райфайзенбанк

  12.02.2015
   
  • Фиксирана лихва от 7% след третата вноска при превод на работна заплата
  • Потребителски кредит с фиксиран размер от 12 000 лв. за срок от 5 години

  Райфайзенбанк (България) стартира промоционална кампания за нови потребителски кредити, с фиксирана годишна лихва, която може да падне след третата вноска. Единственото условие, което клиентите трябва да изпълнят е да започнат да превеждат работната си заплата по сметка в Райфайзенбанк.

  Предлаганата нова оферта е за кредит с фиксиран размер от 12 000 лв. и срок за изплащане 5 години.  Лихвата е фиксирана, като през първите три месеца е в размер на 9% годишно, а за останалия срок лихвата става 7% при превод на работната заплата в банката. Промоцията е валидна до края на месец април 2015 г. Кредитът може да бъде погасен по всяко време, без да се дължи такса за предсрочно погасяване.

  "Даваме сериозна отстъпка в лихвата на всички клиенти, които изберат тази оферта и Райфайзенбанк за своя основна банка", коментира Мариела Атанасова Началник отдел Банкиране за граждани и банково застраховане. 

  В рамките на промоцията, кредитополучателите на потребителски кредити, имат възможност да получат като бонус кредитна карта с предварително одобрен лимит и без такса обслужване за първата година. 

  потребителски-кредити

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.