Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промоционална кампания с награди от Райфайзен ОНЛАЙН

  14.12.2015
   
  • Два смартфона, един таблет и 9 дебитни карти с преференциални условия ще получат клиенти от промоцията
  • Нов дизайн и функционалности в мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН
  • Над 67 000 сваляния на мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за мобилното приложение на интернет банкирането Райфайзен ОНЛАЙН, по време на която настоящите клиенти ще могат да спечелят награди. Единственото условие за участие в играта е всяка седмица в периода на промоцията от 14.12.2015 г. до 3.01.2016 г. клиентите да използват мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН.

  В края на промоцията с томбола ще се определят печелившите, които да получат наградите - два смартфона, един таблет и 9 дебитни карти с преференциални условия.

  В началото на септември мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН беше изцяло обновено за двете операционни системи - Android и iOS. Освен изцяло променен дизайн и подобрена навигация, с мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН клиентите получават бърз достъп до детайли по сметките, създаване на преводи, информация за следваща вноска по кредит, адрес на най-близкия до тях офис или банкомат, като всички опции са леснодостъпни чрез swipe действия.  

  Бързите темпове на навлизане на новите технологии са причина все повече клиенти на Райфайзенбанк да използват Интернет банкирането Райфайзен Онлайн – както през компютрите си, така и през мобилните си устройства - таблети и смартфони. През последната година банката отчита 15% ръст на новите регистрации за Райфайзен ОНЛАЙН.

  Вече всеки 8 от 10 превода в банката се извършват електронно, като при корпоративните клиенти този дял дори е по-висок - всеки 9 от 10 плащания са през електронен канал, което е и по-евтино, и изгодно за клиентите в сравнение с традиционните преводи в банков офис. За една година активните потребители на мобилното банкиране на Райфайзен ОНЛАЙН са два пъти повече, а мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН регистрира над 67 000 сваляния.

  „Развитието на електронните технологии и разширяването на набора на услуги, достъпни през електронните ни канали, са приоритет в плановете ни за развитие на сегмента“, коментира Мариела Атанасова, директор „Индивидуално банкиране“ на Райфайзенбанк. „С настоящата промоция, клиентите ще могат да изпробват удобство от ново поколение банкиране с мобилното приложение на Райфайзен ОНЛАЙН и да получат награди за това“, допълни тя.

  С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката www.rbb.bg и на телефон 0700 10 000.   

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.