Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отбелязва деня на детето с празник пред свой офис в София

  01.06.2015
   

  Банката организира множество игри за малчуганите пред новооткрития си клон на ул. „Г.С. Раковски” 135 в София.

  Райфайзенбанк ще отпразнува 1 юни, като подари на най-малките весел празник с много емоции, игри и забавни демонстрации. Клоуни, много балони, цветни рисунки с тебешири по асфалта и изненади очакват малчуганите, които ще могат да поиграят на воля и да се забавляват през целия ден.

  Детската празнична програма се провежда между 11.00 и 19.00 часа в градинката срещу новооткрития офис на банката на ул. „Г.С. Раковски” 135 в София. „Подготвили сме един незабравим ден и каним всички деца и техните родители да се присъединят към нашето тържество”, заяви Надежда Пенева, Директор дирекция Продажби – банкиране на дребно.

  В Деня на детето банката е помислила и за по-големите. Всеки желаещ ще има възможност да се информира за предлаганите услуги и продукти в новия и лесно достъпен офис на Райфайзенбанк в столицата.

  Той е с изцяло обновен интериорен дизайн и предлага, чрез високо квалифицирания екип от консултанти, обслужване в съответствие със съвременните стандарти.

  Банката обслужва клиентите си в София чрез мрежа от 42 офиса, а клоновете й в цялата страна са над 150. В тях се предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.