Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри нов офис в София

  18.12.2015
   

  Райфайзенбанк отвори нов офис в София с много празнично настроение и коледни изненади за всички клиенти. Той се намира на бул. Черни връх 51Б, срещу мол „Парадайс“. По време на официалното откриване днес лентата на новия клон бе прерязана от изпълнителния директор на банката Ани Ангелова, Надежда Пенева, директор „Продажби – банкиране на дребно“ и Тихомир Костов, регионален ритейл мениджър на „София Изток и Югозападен регион“. Заедно с новия клон Райфайзенбанк вече обслужва клиентите си чрез 43 офиса в София.

  „Офисът се придържа към новата ни концепция за комплексно обслужване, при която клиентите още по-бързо и удобно извършват банкови операции“, коментира Надежда Пенева. „Продължаваме да инвестираме и в мрежата си от офиси, тъй като прекият контакт между клиентите и служителите, както и възможността за лична професионална консултация, са изключително важни за качественото обслужване. Следващата седмица предстои и отварянето на още един офис в София – в ж.к. Дружба“, допълни тя.

  Офисите на Райфайзенбанк в цялата страна предлагат банкови услуги за физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски и ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и карти за граждани и фирми, онлайн банкиране, валутни операции и сделки с ценни книжа, както и обслужване на корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия, международни парични преводи и услуги на дъщерните дружества на Райфайзенбанк.

  Райфайзенбанк с нов офис в София, бул. Черни връх

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.