Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк подписа гаранционно споразумение с Националния гаранционен фонд за 45 млн. лв. за финансиране на малкия и среден бизнес

  15.12.2015
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД и Националният гаранционен фонд (НГФ), дъщерно дружество на Българска банка за развитие, подписаха ново гаранционно споразумение за поделяне на риска по кредити и банкови гаранции за малки и средни предприятия (МСП). Целта на гаранционната схема е да подпомогне развитието на българските малки и средни предприятия със стартиращ и съществуващ бизнес, като се улесни достъпа им до финансиране.

  В съответствие с условията на Гаранционната схема 2015 г. Райфайзенбанк ще финансира при облекчени изисквания проекти на микро, малки и средни фирми, както и лица със свободни професии с максимален срок на кредитите до 10 години.  

  В рамките на дългосрочното сътрудничество между Националния гаранционен фонд и Райфайзенбанк настоящата Гаранционна схема 2015 от 45 млн. лв. е седмото поред споразумение между двете институции от 2009 г. насам, а общият  гарантиран лимит по тези споразумения е 165 млн. лева. Целта на схемата е да даде по-лесен достъп до финансиране за българските малки и средни фирми, като до този момент Райфайзенбанк е отпуснала кредити за повече от 1200 отделни проекта за обща сума над 146 млн. лв.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.