Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри десет специализирани центъра за банково обслужване и кредитиране на малки предприятия в страната

  17.03.2015
   

  Райфайзенбанк откри десет специализирани Бизнес центъра за малкия бизнес в София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и Хасково. В тях екип от над 60 квалифицирани експерти предоставят на фирмите от малкия бизнес и хората със свободни професии удобна, бърза и качествена консултация за банково обслужване и финансиране на бизнес развитието им.

  В центровете клиентите ще могат да получат професионална консултация както за най-подходящите кредити за бизнеса си, така и за подходящи лизингови продукти от дъщерното дружество Райфайзен Лизинг, възможности за покупка на имот чрез Райфайзен Имоти, застрахователни продукти. При желание от тяхна страна клиентите могат да получат и консултация за личните финанси като собственици и банковото обслужване на служителите от фирмите им. По случай откриването на новите "Бизнес центрове - малки предприятия" Райфайзенбанк ще предложи специална отстъпка на първите 500 МСП клиенти, подали искане за кредит за над 20 000 лв. - без такса за разглеждане на документи.

  "В новите бизнес центрове клиентите ни вече ще могат да ползват новата ни услуга "Финансов съветник 360 градуса", която се базира на дългогодишния ни опит и познаване на спецификите на малкия бизнес в България", коментира Светослав Пиралков, началник отдел Малък бизнес "Новите центрове съчетават най-добрите ни практики в работата с малкия бизнес и удобствата на съвременното банкиране. Те са основен канал в стратегията ни за развиване на дългосрочни отношения с клиентите като им предлагаме иновативни решения за техния успешен бизнес"  - допълни той.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите банки, които работят активно с малките и средни фирми и хората със свободни професии в България. Банката развива този сегмент от 2002 г. като е спечелила доверието на над 65 000 клиенти. През годините банката се е доказала и като един от основните партньори на европейските организации при реализиране на проектите им в България за подпомагане на малкия и среден бизнес. В този сегмент банката работи активно с EBRD, EIB, EIF, KfW, Национален Гаранционен Фонд и ДФ „Земеделие“.

  В резултат на дългогодишния опит на Райфайзенбанк (България) ЕАД, в сегмента малки предприятия са разработени специализирани продукти и услуги, които да отговорят максимално на нуждите на клиентите. Един от основните приоритети на банката е високото качество на обслужване и за целта над 190 специално обучени и подготвени служителите консултират и обслужват клиентите от малкия бизнес.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.