Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага сребро и злато на промоционални цени

  25.08.2015
   

  До края на октомври 2015 година клиентите на Райфайзенбанк могат да закупят златни и сребърни артикули от най-висока проба на специални, по-ниски цени.

  Промоцията  включва изделия от благородни метали на швейцарската рафинерия ПАМП. Асортиментът предлага златни и сребърни кюлчета-медальони с проби съответно 999.9/1000 и 999/1000 и тегло от по 6.2 грама. Продуктите от сребро са достъпни на нова цена от 69 лева, а тези от злато – 539 лева.* Кюлчетата-медальони се предлагат и с каишка от сурова коприна и бижутерска закопчалка.

  Сребърната монета "Виенска Филхармония" от 1 унция ( 31.1035 гр. ) с проба 999.9/1000 може да бъде закупена на промоционална цена от 85 лв.

  В промоцията са включени и други артикули от злато и сребро на по-ниски цени – кюлчета, медальони със зодии (Лъв, Дева, Везни), монети и други специални продукти.

  Изделията могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк. Офертата важи до края на октомври или до изчерпване на количествата. 

  Пълният каталог на продуктите с намалени цени, както и списък с обслужващите офиси на Райфайзенбанк можете да видите на интернет страницата на банката (www.rbb.bg) в секция  Благородни метали).

   

  *Всички цени са с включен ДДС

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.