Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк - с нова централа в София. Новата сграда на банката е със съвременен дизайн и e леснодостъпна за клиентите

  23.03.2015
   

  •    Инвестицията е логична стъпка в стратегията на банката за стабилно и успешно развитие на пазара в България    

  Райфайзенбанк (България) е вече в нова централна сграда в София на територията на бизнес комплекса „Експо 2000 Офис Парк“ на бул. Никола Вапцаров №55 в столицата. Всички бизнес отдели, централната администрация и мениджмънта, както и дружествата-собственост на Райфайзенбанк вече се помещават на новия адрес.

  Освен новата 8-етажна сграда, на територията на ЕКСПО 2000 Райфайзенбанк разполага и със сграда от 2008 година, където са разположени други банкови бизнес звена, както и банков клон, който предлага целия набор от банкови услуги и продукти. Сградата се намира в общ бизнес комплекс със съвременен архитектурен облик в широкия център на столицата, като по този начин цялата централна банкова администрация е леснодостъпна на удобно за клиентите място.

  „Изключително се радвам, че под моето ръководство се преместихме в новата централа на Райфайзенбанк – тя е доказателство не само за нашите усилия за постоянно развитие като банкова група, но също така и за нашия ангажимент и стремеж към непрекъснато подобряване на възможностите за ефективно партньорство с нашите клиенти“, коментира Оливер Рьогл, Главен изпълнителен директор на банката. „За мен е важно, че успяхме да осигурим  максимално добра работна среда за нашите служители и вярвам, че това ще е основата за динамично развитие във всички сегменти, което сме планирали занапред“, допълни той.

  Над 400 служители вече работят в новооткритата сграда на банката, а заедно двете сгради в ЕКСПО 2000 помещават близо 900 експерти от 65 отдела и дирекции на Райфайзенбанк и четири дъщерни дружества от Групата Райфайзен.

  Проектът на новата сграда на банката е базиран на съвременните концепции за „зелени“ енергоефективни сгради. Предвидени са автоматични системи за контрол на климата във всички помещения, като е инсталирана ефективна система  за управление на сградните инсталации, която следи и намалява консумацията на енергия. Модерната стъклена фасада с интегрирана слънцезащита намалява потенциалните загуби на енергия. Частичните зелени фасади и озеленен покрив са подчинени на основната концепция за чиста околна среда. Новооткритата сграда на Райфайзенбанк разполага с подземен паркинг с 56 места и удобен паркинг за клиенти.


  Централно Управление - Райфайзенбанк

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.