Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с нова спестовна сметка „Перспектива“

  07.10.2015
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага нова спестовна сметка "Перспектива", създадена специално за клиентите с превод на работна заплата в банката. Новият продукт дава възможност за регулярни спестявания при гъвкави схеми, като клиентите могат сами да избират определена месечна сума от работната си заплата, която да се заделя в спестовната сметка. Като лоялни клиенти на Райфайзенбанк те получават два пъти по-добри лихвени условия по сметката в сравнение с останалите ползватели на продукта.

  Освен доходност сметката позволява теглене и внасяне на средства, както и нареждане и получаване на преводи. Чрез Райфайзен ОНЛАЙН и мобилното приложение клиентите имат възможност да управляват спестяванията си от всяка точка на света.

  „Със спестовна сметка „Перспектива“ за първи път клиентите ни могат да се възползват от свободни периоди за теглене  - преди летните ваканции и коледните празници“, коментира Мариела Атанасова,  директор „Индивидуално банкиране“ на Райфайзенбанк и допълни: „Този иновативен продукт е разработен специално за лоялните ни клиенти, които получават своите трудови възнаграждения при нас и за които сме основна банка. Чрез него предлагаме по-добра доходност и свободни периоди за теглене без такси, за да могат да планират удобно според нуждите си“.

  С пълните условия на продукта клиентите могат да се запознаят на www.rbb.bg или във всеки офис на банката.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.