Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  The Banker: Райфайзенбанк е „Банка на годината” в България за 2016 г.

  08.12.2016
   

  Приз "Банка на годината" 2016

  •    РБИ е „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа
  •    Дъщерните банки на Райфайзен в Беларус, Босна и Херцеговина, Румъния и Словакия са определени за „Банка на годината“ в съответната страна.

  Престижното специализирано списание The Banker, издавано от Файненшъл Таймс, определи Райфайзенбанк (България) ЕАД за „Банка на годината“ в България за 2016 г.

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) взе регионалната награда за „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа, като това е деветото отличие от известното списание, което РБИ печели.

   

  Дъщерните банки на Райфайзен в Беларус, Босна и Херцеговина, Румъния и Словакия бяха определени за „Банка на годината“ 2016 в съответната страна.

  "Тези награди ни радват изключително много. Те са признание от страна на The Banker за добрата ни стратегическа ориентация, пазарна позиция и представяне. Също така, те са признание и за широката гама от продукти и услуги за индивидуални и корпоративни клиенти, които предлагаме на 14 пазара в Централна и Източна Европа“, коментира Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ. „С тези награди журито на The Banker оценява високо и задълбочената експертиза, високата ангажираност и топ резултатите на нашите служители. Заради това искрено поздравявам колегите в цялата група Райфайзен Банк Интернешънъл“, допълни Севелда.

  „Това е една от най-престижните награди във финансовия свят и сме горди, че след 2008 г. отново сме отличени с нея. Тя е признание за усилията ни да направим Райфайзенбанк още по-клиентски ориентирана и ефективна банка, която расте устойчиво във всички клиентски сегменти и е един от лидерите на българския пазар“, коментира Оливър Рьогл, Председател на УС на Райфайзенбанк.  

  Райфайзенбанк печели наградата на The Banker за „Банка на годината“ в България за четвърти път. Церемонията по награждаването се проведе снощи в Лондон.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.