Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  EMEA Финанс: РБИ е “Най-добра банка в ЦИЕ и ОНД”

  03.05.2016
   
  • Престижното британско финансово списание отличи Райфайзен с 14 награди
  • РЦБ е “Най-добра банка” в Австрия, а РБИ “Най-добра инвестиционна банка”
  • Дъщерните банки в Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Чехия, Косово, Румъния, Русия, Сърбия и Словакия бяха отличени в съответните страни

  EMEA Финанс (EMEA Finance) – престижното британско издание, специализирано в отразяването на финансовата индустрия в Европа, Близкия Изток и Африка, отличи Райфайзен с 14 награди. Церемонията по връчването на европейските банкови награди се състоя във Виена.

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) спечели регионалното отличие за Централна и Източна Европа, и страните от ОНД заради широкото си портфолио към индивидуални и корпоративни клиенти в региона. Освен това, РБИ бе определена за „Най-добра инвестиционна банка“ в Австрия, а Райфайзен Централбанк АГ (РЦБ), която е централната институция на австрийската банкова група Райфайзен, за „Най-добра банка“ в страната.

  “Тези награди са признание за силата и устойчивостта, с която подкрепяме нашите 14.9 милиона клиенти с най-съвременни продукти и услуги. Те също така са и признание за непроменения ни фокус върху региона и доброто ни представяне“, коментира Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ.

  Освен груповите награди за РЦБ и РБИ, дъщерните банки в Беларус, Босна и Херцеговина, Чехия, Косово, Сърбия и Словакия получиха приза за „Най-добра банка“ в съответната страна, а банките в Албания, Румъния и Русия бяха отличени като „Най-добра чуждестранна банка“. В допълнение на това, РБИ получи наградата за „Най-добра инвестиционна банка“ в Румъния, а Татра Асет Мениджмънт за „Най-добро управляващо дружество“ в Словакия.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.