Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти РайКАРТ Фикс или Виза Класик

  05.07.2016
   

  Без такса теглене от всички банкомати в страната и чужбина

  Райфайзенбанк стартира лятна промоционална кампания за новоиздадени безконтактни кредитни карти РайКАРТ Фикс и Виза Класик, по време на която клиентите ще могат да теглят средства без такса от всички банкомати в страната и чужбина до 30 септември 2016 г. Също така клиентите, избрали РайКАРТ Фикс, не дължат такса за издаване, а съответно тези, избрали Виза Класик са без такса за обслужване през първата година.

  Промоцията е валидна за нови картодържатели на РайКАРТ Фикс и Виза Класик, които са подали искане за издаване на кредитна карта до 31 август 2016 г.

  Успоредно с промоционалните условия за издаване на кредитните карти Райфайзенбанк предоставя на всички свои клиенти безплатно SMS известяване за картови транзакции. Съобщението съдържа също информация за актуална разполагаема сума по картата.

  Програмата за лоялност на Райфайзенбанк е допълнително предимство, разработено за всички клиенти, използващи кредитни карти за плащания на ПОС терминал или онлайн в България. Клиентите събират точки за всяко плащане със своята безконтактна кредитна карта, които лесно могат да обменят в пари. За всеки 1 лв. за извършена покупка клиентите получават 1 точка, при обмен на точки в пари за 100 събрани точки, клиентите получават 1 лв. по сметката си или се използват при плащания при търговци, партньори на банката (на ПОС терминал, обозначен с логото на Райфайзенбанк). Информация на натрупаните точки за съответния отчетен период клиентите получават в месечните си извлечения по картата.

  С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката www.rbb.bg и на телефон 0700 10 000.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.