Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Първите 100 клиенти вече спечелиха от промоцията по сметка „За заплата“ на Райфайзенбанк

  24.11.2016
   
  • Още 120 могат да получат обратно 20% от стойността на направените покупки с дебитната карта към сметката

  Изтеглени бяха първите 100 печеливши от промоцията по кампания „Спечели повече с твоята заплата“ на Райфайзенбанк. Те получават обратно, под формата на кеш бек, 20% от стойността на покупките, направени до 31 януари 2017 г. с дебитната карта към сметка „За заплата“. Всяка седмица в рамките на кампанията, чрез томбола пред нотариус се определят по 20 печеливши, които са заявили новата сметка „За заплата“ и са достъпили профила си в Райфайзен Онлайн. До края на промоцията ще бъдат раздадени още 120 награди.

  Сметка „За заплата“ е предназначена за клиентите, които превеждат работната си заплатата в банката и включва разплащателна сметка, безконтактна дебитна карта и регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН за 24-часов достъп до множество продукти и услуги, преводи и управление на картата. С нея могат значително да се намалят разходите за ежедневно банкиране.

  Сметка „За заплата” е без такса откриване и без годишна такса за обслужване на картата. Предимствата й включват безплатно теглене от повече от 600 банкомата на Райфайзенбанк и безплатни вътрешнобанкови преводи в лева, извършени през онлайн банкирането. За допълнително удобство, клиентите получават безплатни SMS известия за всички входящи преводи и транзакции с картата, като по този начин са винаги информирани кога заплатата им е постъпила по сметката. Покупките в интернет са защитени чрез технологията 3D Secure. Сметката е с преференциална месечна такса, като при превод на работна заплата Райфайзенбанк предлага изгодни условия и по други продукти и услуги.

  Повече информация за условията на промоционалното предложение може да бъде намерена на сайта на банката, както и на телефони 0700 10 000 (за абонати на Vivacom) и 1721 (за абонати на Mtel и Telenor).

   

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.