Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри нов офис в Пловдив

  15.09.2016
   

  За първия учебен ден банката обнови и пет пешеходни пътеки в района на основно училище „Яне Сандански“ в града.

  Райфайзенбанк откри нов офис в Пловдив с много празнично настроение и изненади за ученици и клиенти по случай първия учебен ден. Банковият клон се намира на ул. "Македония" 63, в Район Южен, по-известен като Кючук Париж. По повод първия учебен ден, за да направи пресичането на децата по-безопасно, банката възстанови и освежи пет пешеходни пътеки в района на основно училище "Яне Сандански".

  С новооткрития клон Райфайзенбанк вече обслужва клиентите си в Пловдив чрез общо 7 офиса, като това е първият в Кючук Париж.

  Новият офис ще е голямо улеснение за клиентите ни в този голям район на Пловдив. Като добри „съседи“, с мисъл за децата, възстановихме маркировката на пешеходни пътеки в района“, коментира Лозан Ранков, регионален мениджър „Банкиране на дребно“ за регион „Южен-Централен“ на Райфайзенбанк.

  Офисът е изцяло издържан в новата концепция на банката за комплексно обслужване, при която по-бързо и удобно се извършват банкови операции, а прекият контакт между клиентите и служителите, както и възможността за лична професионална консултация, са изключително важни за качественото обслужване.

  „През последните години Пловдив и района се развиват изключително добре – подобрява се инфраструктурата, икономиката се развива, строят се нови сгради и предприятия. Това оживи и търсенето на банкови услуги. С отварянето на новия ни офис в Кючук Париж ще предложим по-близък достъп до предлаганите услуги и на клиентите от този район“, коментира още Ранков.

  Офисите на Райфайзенбанк в цялата страна предлагат банкови услуги за физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски и ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и карти за граждани и фирми, онлайн банкиране, валутни операции и сделки с ценни книжа, както и обслужване на корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия, международни парични преводи и услуги на дъщерните дружества на Райфайзенбанк.

  Нов офис на Райфайзенбанк в Пловдив

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.