Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк – първата банка в България с публичен чат във Viber

  12.05.2016
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е първата банка в страната, която стартира публичен чат във Viber, като част от партньорството си с Viber в България.

  Във Viber Райфайзенбанк ще предложи полезно и интересно съдържание, финансови съвети и ще публикува новини и съобщения за свои продукти и услуги, промоции, събития и инициативи. Потребителите, от своя страна, могат да участват в чата чрез харесване и споделяне на съобщенията с техни приятели.

  "Щастливи сме, че сме първата банка в страната със свой публичен чат във Viber. Така вече предлагаме на клиентите ни, партньорите ни и всички други, които са заинтересовани, още един онлайн канал за комуникация. Във Viber те ще могат да следят новини и съобщения от банката в реално време, навсякъде от мобилното си устройство“, каза Даниел Алексиев, Началник отдел Електронно банкиране в Райфайзенбанк.

  Публичният чат допълва широкото онлайн присъствие на банката в социалните мрежи и е част от стратегията й да бъде водеща дигитална банка в страната. Следването на безплатния чат във Viber на Райфайзенбанк става на www.viber.com/raiffeisenbg.

  Viber е едно от водещите в света приложения за чат съобщения. Потребителите на Viber в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) са над 32 милиона, а общият брой на потребителите в света надхвърля 711 милиона. Регионът на ЦИЕ е един от най-силните за Viber на глобално ниво, а България е сред челните позиции в него. Всеки ден се обменят десетки милиони съобщения във Viber в България.

  Viber дава възможност на своите потребители да общуват по най-добрия за тях начин чрез индивидуални съобщения, видео обаждания, групов чат или просто да следят публичните чат канали на любими марки и известни личности. Viber е достъпен за телефоните и таблетите iPhone® и iPad® Android™, за устройствата Windows Phone, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux и Symbian при наличие на 3G/4G връзка или WiFi връзка. Viber е част от Rakuten Group.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.