Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за нови жилищни кредити

  24.03.2016
   
  • Без такса за обработване на искането за жилищен кредит
  • Без комисионна за предсрочно погасяване през целия срок на кредита
  • Промоция до 15 юни 2016 г.

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за нови жилищни кредити, по време на която клиентите могат да се възползват от безплатна обработка на искането за кредит.

  Предложението е валидно за жилищни кредити в лева и евро с фиксиран лихвен процент за първите пет години. След изтичане на този срок лихвата е плаваща и се базира на пазарен индекс (6-месечен Sofibor или съответно Euribor) плюс надбавка. Срокът за погасяване на кредита е до 30 години, a максималната сума до 400 000 лв. или 200 000 евро. От отстъпката могат да се възползват всички клиенти, подали искане за кредит до 15 юни 2016 г. включително. Клиентите могат да погасят предсрочно изтегления ипотечен кредит по всяко време, без да дължат комисионна.

  Кредитополучателите имат възможност да ползват бонуси при превод на заплатата, сключването на застраховка на кредитни вноски, закупуване на пакет „Комфорт“  и регистрация за Райфайзен Онлайн. Допълнително могат да получат кредитна карта с предварително одобрен лимит и без такса за обслужване за първата година.

  Клиентите могат да се възползват и от допълнителната функционалност на корпоративния сайт на банката „Онлайн форма за запитване“, чрез която всеки бъдещ кредитополучател може сам да калкулира размера на вноските по ипотечния кредит в определения от него размер и срок. Чрез тази функционалност клиентът има възможност да изпрати запитване за кредит, попълвайки данните си и желаните от него параметри на ипотечния кредит, след което ще получи персонална консултация по телефона от служител на Райфайзенбанк.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.