Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага злато и сребро на промоционални цени

  31.03.2016
   

  До края на април 2016 година клиентите на Райфайзенбанк ще могат да закупят златни и сребърни артикули от най-висока проба на специални, по-ниски цени.

  Промоцията включва изделия от благородни метали на швейцарската рафинерия PAMP. Асортиментът предлага златни и сребърни кюлчета-медальони с проби съответно 999.9/1000 и 999/1000 и тегло от по 6.2 грама. Продуктите от сребро са достъпни на нова цена от 69 лева, а тези от злато – 539 лева.* Кюлчетата-медальони се предлагат и с каишка от сурова коприна и бижутерска закопчалка.

  За Великден клиентите могат да закупят на промоционална цена позлатено яйце, като заедно с поставката цената възлиза на 103 лв. с ДДС.

  По време на промоционалната кампания, клиентите могат да купят и други изделия от злато и сребро на по-ниски цени – кюлчета, медальони със зодии (Водолей, Риби, Овен ), монети и други специални продукти.

  Изделията могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк. Офертата важи до края на април 2016 или до изчерпване на количествата.  

  Пълният каталог на продуктите с намалени цени, както и списък с обслужващите офиси на Райфайзенбанк, можете да видите на интернет страницата на банката в секция Благородни метали.

  *Предложенията са валидни до края на април 2016 година или до изчерпване на количествата

  **Всички цени са с включен ДДС

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.