Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с лятна оферта за потребителски кредити – клиентите сами избират отстъпката си

  02.06.2016
   

  Лятна промоционална кампания за потребителски кредити

  • 10% отстъпка от размера на лихвата за първата година или
  • 50% отстъпка от таксата за обработка на искането за кредит или
  • 5 000 специални точки по безконтактна кредитна карта

  Райфайзенбанк стартира лятна промоционална кампания за потребителски кредити с фиксирана лихва за първата година, като клиентите имат възможност да изберат три опции за допълнителни отстъпки - 10% отстъпка от размера на лихвата за първата година или 50% отстъпка от таксата за обработка на искането за кредит, а също така могат да изберат да получат 5 000 специални точки по безконтактна кредитна карта. Промоцията е валидна за подадени искания за кредит до 31 август 2016 г., както от настоящи, така и от нови клиенти на банката.

  Промоционалните условия са валидни при ползването на застраховка на кредитните вноски, която дава допълнителна сигурност на кредитополучателя, ползването на пакет „Комфорт“, както и превод на работната заплата в банката. Клиентите могат да изберат една от посочените оферти. Ако бъде избрана третата - 5 000 специални точки, същите могат да бъдат обменени срещу 50 лв. и се получават по безконтактна кредитна карта, издадена от Райфайзенбанк. При предсрочно погасяване на кредита не се дължи такса, независимо от момента на погасяването.

  Райфайзенбанк е първата банка в България, предлагаща възможност на клиентите си да следват актуални промоции и новини в публичен чат във Viber. Всеки може да последва банката на www.viber.com/raiffeisenbg.

  С пълните условия на промоционалната оферта клиентите могат да се запознаят на тел. 0 700 10 000 за Vivacom и 1721 за Mtel и Telenor и на www.rbb.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.