Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с есенна промоция за новоиздадени кредитни карти

  03.10.2016
   
  • 6% годишна лихва за първите шест месеца за карти РайКАРТ Фикс и Visa Classic
  • Лотария с награда пътуване до ски курорта Кицбюел в Австрия за нови карти MasterCard Gold

  Райфайзенбанк стартира есенна промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти РайКАРТ Фикс и Visa Classic, в рамките на която клиентите могат да се възползват от 6% годишна лихва за първите шест месеца от получаване на картите.

  Освен това, при покупки в страната на стойност над 300 лв., направени през първия месец, картодържателите ще получат и 1000 допълнителни бонус точки на равностойност 10 лв. Промоционалните условия са валидни за подадени искания за кредитна карта до 31 декември 2016 г.

  В допълнение, банката предлага атрактивни условия и за клиенти, които кандидатстват за кредитна карта MasterCard Gold до 30 ноември 2016 г. Те могат да спечелят пътуване за двама до ски курорта Кицбюел, Австрия, с включени билети за състезанията от световната купа по ски. Картодържателите, подали заявления в рамките на кампанията, не дължат такса обслужване за първата година за новата си MasterCard Gold.

  С пълните условия на промоционалните предложения можете да се запознаете на сайта на банката www.rbb.bg, както и на телефон 0 700 10 000 (Vivacom) и 17 21 (Mtel и Telenor).

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.