Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Започва осмата благотворителна кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”

  02.11.2016
   

  Платформата за онлайн дарения е отворена от днес

  • Нови 24 общественозначими проекти ще бъдат подкрепени от кампанията
  • В онлайн платформата izberi.rbb.bg – възможност за дарение с няколко клика
  • Всяко дарение от външен дарител постъпва директно за каузата

  За осма поредна година Райфайзенбанк стартира дарителската кампания “Избери, за да помогнеш” с нови 24 общественозначими проектa в областите здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда - част от тях, предложени от служителите на банката.

  Кампанията ще набира подкрепа за проекти за профилактика на онкологичните заболявания, за деца и възрастни в крайно тежко социално положение, за интегриране на децата със слухови увреждания, за опазване на културно-историческото наследство, за бездомните животни и за подобряване на достъпа до туристически обекти с национално значение.

  Традиционно, най-много средства в дарителската кампания се набират от Райфайзенбанк и служителите на Групата Райфайзен в България, които даряват лични средства по избран от тях проект. За всеки дарителски жест на свой служител, Райфайзенбанк добавя до 100 лв. към избраната от служителя кауза. Средства се набират и от външни дарения, благодарение на популяризирането на проектите от страна на медийните партньори на кампанията. Даренията постъпват директно по сметките на съответните организации.

  „Избери, за да помогнеш“ доказа своята устойчивост през годините. За седемте си издания, кампанията е подкрепила 189 проекта, с над 2.3 млн. лева. Нашите служители са и емоционално обвързани с каузите, защото освен със своите лични дарения, те с готовност участват и в доброволческите инициативи, които обхващат всички региони, в които банката оперира“, каза Оливер Рьогл, председател на УС на на Райфайзенбанк.

  Както всяка година и по време на осмото издание на „Избери, за да помогнеш“ актуалните проекти на неправителствени организации, фондации, болници и др. са представени на интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg. На нея всеки, който желае, може да направи дарение директно по сметка на избрания благотворителен проект, онлайн чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, чрез интернет банкирането на Райфайзенбанк или като изпрати дарителски SMS. Благотворителната платформа www.izberi.rbb.bg с новите 24 проекта е активна от днес.

  Всички каузи, включени в кампанията “Избери, за да помогнеш” засягат значим за обществото проблем, като бенефициентите гарантират сериозна ангажираност по решаването му и впоследствие предоставят отчет за усвояването на дарените им средства.

  Медийни партньори:

  Логото на Би Ти ВиЛого на Българско народно радио Дарик радио 24 часа Труд Стандарт Списание Осем

  Вестник Трета възраст  Блиц Dir  Idea

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.