Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  400 фиданки бяха засадени от служители на Райфайзенбанк

  10.04.2017
   
  • Благодарение на доброволците, част от землището на кв. „Михайлово“, гр. Банкя е залесено с черен бор в Седмицата на гората

  В Седмицата на гората служители на Райфайзенбанк засадиха 400 фиданки черен бор в партньорство с лесничеите от Югозападно държавно предприятие. В инициативата се включиха над 50 доброволци от банката, като беше залесена площ от 1 декар в Люлин планина. Новите насаждения ще обогатят гората над Банкя, а туристическият маршрут до Дивотинския манастир ще бъде още по-приятен за любителите на планината.

  В дарителската кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2016 г. бяха набрани над 23 000 лв. в подкрепа на проектите от сфера „Екология“. За 8-те издания на инициативата сумата, дарена за проекти за опазване на околната среда е над 87 000 лв., като средствата са събрани от лични дарения на служители на Групата Райфайзен, както и от банката, която добавя до 100 лв. към всяко дарение на служител. Освен със свои лични средства, служителите на банката активно участват и в доброволчески инициативи като тази със засаждането на дървета.

  Седмицата на гората се чества от 1925 г. насам за опознаване, опазване и съхраняване на зеленото богатство – тогава се провежда първият празник на залесяването, за да стане години по-късно традиция и винаги да стартира в първата седмица на април. Като част от политиката си за Корпоративна социална отговорност Райфайзенбанк ще продължи да подкрепя проектите за опазване на българската природа – поддържане на екосистемите и екологичното равновесие на флората и фауната.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.