Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  The Banker: Райфайзенбанк е „Банка на годината“ в България и за 2017 г.

  30.11.2017
   
  • БИ е „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа
  • Освен в България, Райфайзен е банка на годината и в Беларус
  • Райфайзенбанк (България) печели наградата за втора поредна година 

  Престижното специализирано списание The Banker, издавано от Файненшъл Таймс, определи Райфайзенбанк (България) ЕАД за „Банка на годината“ в България за 2017 г. Банката печели тази награда за втора поредна година, а общо е отличавана с нея пет пъти.

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) взе регионалната награда за „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа, като това е десетото отличие от известното списание, което РБИ печели. Дъщерната банка на Райфайзен в Беларус бе определена за „Банка на годината“ 2017 в страната. 

  "Освен Австрия, Централна и Източна Европа също е вътрешен пазар за РБИ. Тази награда е признание за бизнес успеха ни, добрата стратегическа ориентация и силната ни пазарна позиция“, коментира главният изпълнителен директор на РБИ Йохан Щробл. "Тези пазари се развиват добре и много клиенти имат планове за растеж. РБИ ги подкрепя чрез финансиране и широко портфолио от първокласни продукти и консултантски услуги. Банката работи по множество проекти за дигитализация, тъй като това е възможност да бъдем още по-ефективни и клиентски ориентирани", допълни той. 

  „Фактът, че за втора поредна година печелим една от най-престижните награди във финансовия свят е голямо признание за усилията ни Райфайзенбанк да бъде една от водещите банки в страната по отношение на клиентското преживяване, иновациите и ефективността”, коментира Оливер Рьогл, Председател на УС на Райфайзенбанк. “Отличните ни резултати, които отчитаме във всички клиентски сегменти, ни нареждат сред лидерите на българския банков пазар и това не остава незабелязано”, допълни той. 

  Церемонията по награждаването се проведе в Лондон. Наградите получи Мартин Грюл, главен финансов директор на РБИ. От страна на Райфайзенбанк, наградата взе Мартин Питлик, член на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България). 

  На снимката - Мартин Питлик, член на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк България (в средата) получи отличието на церемония в Лондон. Вляво - Майкъл Буерк, водещ на наградите и Стефани Линхарт, редактор ЦИЕ, The Banker. Снимка: Financial Times Live 

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.