Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Euromoney: 6 награди за РБИ; Татра банка е Най-добра дигитална банка в ЦИЕ

  10.07.2017
   
  • Финансовото издание отличи дъщерната банка на РБИ в Словакия
  • Дъщерните дружества в Беларус, Босна и Херцеговина, Словакия и Украйна бяха определени за „Най-добри банки“ в съответната страна
  • РБИ е "Най-добра инвестиционна банка“ в Австрия

  На церемония по раздаването на наградите на международното финансово издание Юромъни 2017 (Euromoney), която се проведе в Лондон, Райфайзен Банк Интернешънъл бе отличена с 6 приза. Словашкото подразделение на РБИ Татра банка спечели престижната награда за „Най-добра дигитална банка в Централна и Източна Европа“. Дъщерните банки в Беларус, Босна и Херцеговина, Словакия и Украйна бяха определени за „Най-добра банка“ в съответната страна, а РБИ взе приза за „Най-добра инвестиционна банка“ в Австрия.

  "По отношение на дигитализацията, Татра банка е пример не само за цялата мрежа на РБИ, но и за цялата банкова индустрия в Централна и Източна Европа, което се потвърждава и от наградата на Юромъни ", коментира главният изпълнителен директор на РБИ Йохан Щробл. "Дигиталното банкиране е крайъгълен камък в стратегията на РБИ и Татра банка играе важната роля на лидер в дигиталните иновации, комбиниращ гъвкавостта на финтех компанията и водеща финансова институция“, допълни той. 

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) приема както Австрия, където е водеща корпоративна и инвестиционна банка, така и Централна и Източна Европа (ЦИЕ), за свой вътрешен пазар. 14 пазара в региона са покрити от дъщерни банки, а в допълнение на това Групата се състои от многобройни други доставчици на финансови услуги като лизинг, управление на активи, сливания и придобивания.
  Общо повече от 50 000 служители обслужват 16.6 милиона клиенти чрез 2500 офиса, като голяма част от тях са в Централна и Източна Европа.Акциите на РБИ се търгуват на Виенската фондова борса. Австрийските регионални банки Райфайзен притежават 58.8% от акциите, а останалата част се търгува свободно. В рамките на Австрийската банкова група Райфайзен, РБИ е централната институция на регионалните банки Райфайзен и др. кредитни институции, като им предоставя услуги в тази си функция.
  Райфайзен Банк Интернешънъл

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.