Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри два нови офиса в София и Хасково

  18.09.2017
   

  В първия учебен ден - 15 септември Райфайзенбанк отвори с празнично настроение и изненади за всички клиенти два нови офиса в София и Хасково. Офисът в София се намира в кв. Борово на бул. Тодор Каблешков 18, а този в Хасково на площад Свобода 7. По време на официалното откриване, лентата на новия клон в Хасково бе прерязана от изпълнителния директор на банката Ани Ангелова, Ивелина Петкова, регионален мениджър Корпоративно банкиране и Лозан Ранков, регионален мениджър Банкиране на дребно за регион „Южен-Централен“. Заедно с новите клонове банката обслужва клиентите си в София чрез мрежа от 44 офиса, а клоновете й в цялата страна са 135.

  „Новооткритите офиси са изградени с мисълта за още по-удобно, качествено и професионално обслужване на клиентите ни“, коментира изпълнителният директор на банката Ани Ангелова. „Продължаваме да инвестираме в разширяване и подобряване на мрежата от офиси, тъй като това е основното място, в което се срещаме лично с клиентите си“, допълни тя.

  Офисите на Райфайзенбанк в цялата страна предлагат банкови услуги за физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски и ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и карти за граждани и фирми, онлайн банкиране, валутни операции и сделки с ценни книжа, както и обслужване на корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия, международни парични преводи, услугите на дъщерните дружества на Райфайзенбанк.

  Нов офис в Хасково

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.