Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с 6% промоционална лихва за първата година за новоиздадени кредитни карти

  05.06.2017
   

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти RaiCARD Fix, в рамките на която клиентите могат да се възползват от 6% годишна лихва за първата година на използване на картата. Освен това, няма да се дължи такса за издаване на новите карти. Промоционалните условия са валидни за подадени искания за кредитна карта RaiCARD Fix до 15 август 2017 г.

  Безконтактните кредитни карти RaiCARD Fix са създадени, за да отговорят в най-голяма степен на очакванията на клиентите. Те са с дълъг гратисен период за покупки до 50 дни и с фиксирана, еднаква всеки месец, минимална погасителна вноска.

  Програмата за лоялност на RaiCARD Fix е друго предимство на картата. С всяка покупка на ПОС или в интернет при български търговци картодържателите печелят точки, като 1 лв. покупка е равен на 1 точка. Обмяната на натрупаните точки клиентите могат да направят в офис на Райфайзенбанк или чрез Райфайзен ОНЛАЙН, като 100 точки са равни на 1 лв. и се получават обратно по картата. Първата покупка с новоиздадена карта носи и допълнителни 500 точки.

  >> Условия на промоционалното предложение

  Райкарт Фикс промоция

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.