Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  The Banker: Райфайзенбанк е „Банка на годината“ в България и през 2018 г.

  03.12.2018
   
  • РБИ е „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа
  • Освен в България Райфайзен е банка на годината и в Австрия, Словакия, и Украйна
  • Райфайзенбанк (България) печели наградата за трета поредна година

  Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за "Банка на годината" 2018 в България. Тя печели наградата за трета поредна година, като е отличавана с този приз общо шест пъти.

  "За трета поредна година получаваме признание от едно от най-престижните финансови издания в света. Рецептата ни за успех е съчетанието между устойчив растеж, ефективност и здравословен кредитен портфейл с достиженията на съвремието, свързани с дигиталната трансформация. Стремим се да сме иновативна и ефективна банка, която е изцяло ориентирана към клиентите", каза Оливер Рьогл, главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България).

  От своя страна Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) взе наградата за "Банка на годината" 2018 в региона Централна и Източна Европа – за единадесети път. В допълнение на това, банките Райфайзен в Австрия, Словакия и Украйна получиха отличието за съответната страна. Престижното издание на Файненшъл Таймс връчи наградите на церемония, която се проведе в Лондон.

  "РБИ наскоро обнови и опрости структурата си. Тя заявява, че основната й задача е клиентът, а каква по-добра мярка за изпълнението й от това да бъдеш определен за Банка на годината в четири страни в региона – Австрия, България, Словакия и Украйна". Така в своето декемврийско издание The Banker обосновава избора си на РБИ като победител в Централна и Източна Европа, като допълва подобрената капитализация и ефективност, опростеността, по-големият фокус върху ЦИЕ, по-голямата рентабилност, намаляващите разходи за риск и технологичните нововъведения.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.