Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк прави иновативните аксесоари за плащане достъпни за повече потребители

  10.05.2018
   
  • Гривни, ключодържатели и стикери с вграден чип за безконтактни плащания вече се предлагат и за клиенти на банката с дебитни карти
  • Промоция до 31 юли – без такса за първата година

  Иновативните аксесоари за разплащане на Райфайзенбанк (България) ЕАД са достъпни за още повече потребители – от днес всички притежатели на дебитни карти Debit Mastercard от Райфайзенбанк могат да се сдобият с гривна, ключодържател или стикер за смартфон с вграден чип за безконтактни плащания.

  Тази възможност е най-новото допълнение към широката гама продукти и услуги на Райфайзенбанк, които освен по-лесно и бързо плащане, предоставят на клиентите приятна емоция и удоволствие при извършването на ежедневните покупки. В края на миналата година банката представи първите си разплащателни аксесоари към кредитни карти RaiCARD Fix, като интересът е голям и към една нова RaiCARD Fix се издава средно по един аксесоар за плащане.

  Силният интерес към преносимите разплащателни устройства е следствие от непрестанно нарастващите очаквания на потребителите за удобство и сигурност на картовите плащания, както и от развитието на безконтактната технология и разрастването на мрежата от ПОС терминали, които приемат този вид плащания. Общият брой на издадените от Райфайзенбанк дебитни и кредитни карти надвишава 500 000, като всички те вече са с безконтактна технология. Към момента около 80% от ПОС терминалите, инсталирани от банката, са с безконтактна функция.

  По данни на Райфазенбанк, делът на безконтактните плащания непрестанно нараства, като в края на 2017 г. достига близо половината от всички картови трансакции. Повече от три-четвърти (77%) от общия брой безконтактни плащания пък са извършени от притежателите на дебитни карти.

  Благодарение на предоставените от Райфайзенбанк разплащателни аксесоари за собствениците на дебитни карти Debit Mastercard, още повече потребители ще имат възможност да се възползват от по-бързи, удобни и сигурни плащания. Както при безконтактни трансакции с пластика, така и при разплащане с гривна, ключодържател или стикер въвеждането на ПИН се изисква само за покупки над 25 лв. За всяка трансакция, направена чрез аксесоар, картодържателят получава sms или имейл известие.

  Клиентите на Райфайзенбанк могат да заявят до 31 юли 2018 г. аксесоар за плащане към своята дебитна Debit Mastercard при промоционални условия – без такса обслужване за първата година. Ако все още не разполагат с Debit Mastercard, трябва единствено да посетят офис на банката, като новата им карта също ще е без такса обслужване за първите 12 месеца.

  Дебитна карта с аксесоар за безконтактно плащане

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.