Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага потребителски кредит за пенсионери с облекчени изисквания

  16.07.2018
   
  • Без поръчител за суми до 15 хил. лв.
  • Безплатна застраховка живот
  • "Сметка За пенсия" без месечна такса за обслужване при получен превод над 145 лв.

  Райфайзенбанк предлага облекчени изисквания и безплатна застраховка "Живот" за кредит, предназначен специално за пенсионери. Новият продукт на банката е единственият на пазара, който позволява отпускане на потребителски кредит за пенсионери без поръчител за суми до 15 хиляди лв. Максималният размер е 30 хиляди лева.

  От предложението могат да се възползват всички, които имат доход от пенсия за прослужено време и възраст, и които към крайния срок на кредита няма да са навършили 75 години. Към кандидатите няма изискване за минимална възраст, стига да са пенсионери. Срокът на кредита е до 7 години, а минимално изискуемият доход за отпускане се равнява на минималната пенсия в страната – 208 лв.

  Продуктът на Райфайзенбанк е с фиксирана годишна лихва от 6.95% за първата година. За оставащия период тя е плаваща и се формира от средносрочния лихвен процент (според статистиката на БНБ за привлечени депозити в лева от домакинствата) и фиксирана надбавка от 6.81%. За да се възползват от услугата, клиентите трябва да получават превода на пенсията си по сметка в банката и да си открият Сметка За пенсия на Райфайзенбанк, която е без месечна такса, ако в текущия месец клиентите са получили по сметката превод над 145 лв. Пакетът с основни банкови услуги, предназначен специално за пенсионери, включва безконтактна дебитна карта без такси за откриване и обслужване, с която може да се тегли без такси от банкоматите на Райфайзенбанк в страната.

  Повече информация за продуктите, насочени към пенсионери – кредит и сметка За пенсия, клиентите могат да получат от консултантите във всеки офис на банката в страната. През месец юли тази година Райфайзенбанк бе отличена с приз на Тайния клиент за качество на обслужването, в рамките на годишните награди на Асоциация Банка на годината. Наградата се определя на база независимо проучване в офисите на банките в цялата страна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.