Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк си сътрудничи със СУ в търсене на иновативни решения

  27.11.2018
   
  • Студенти от Стопанския факултет работят по практически казус на тема Big Data/Advanced Analytics
  • Иновативно решение на студентите може да стане част от ежедневния бизнес на банката

  Райфайзенбанк (България) ЕАД стартира проект в сътрудничество със студенти от Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, от специалността „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите“. Екип на банката представи реален практически казус в сферата на Big Data/Advanced Analytics, свързан с кредитните карти. Върху тази задача студентите ще работят по време на семестъра, а разработилите най-добрия модел за обработка на големи бази данни ще имат възможността да представят работата си пред управителния съвет на Райфайзенбанк и да тестват модела си в реална бизнес среда.

  „Даваме възможност на студентите да тестват знанията си в практиката. Ние като бизнес, от своя страна, можем да използваме иновативно решение на младите хора в областта на анализа на големи бази данни“, коментира Даниел Алексиев, началник отдел „Дигитално банкиране и Иновации“ в Райфайзенбанк.

  Проектът за сътрудничество със Стопанския факултет е част от инициативата на банката Тинк танк (Think Tank), която обединява служители от различни отдели, с цел прилагането на иновации и нови технологии.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.