Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  РБИ е „Най-добра банка в Централна и Източна Европа“, според Global Finance

  28.03.2018
   
  • РБИ спечели престижната регионална награда за дванадесети път за последните 15 години
  • В категория „Най-добра банка” са отличени дъщерните банки в Босна и Херцеговина, Румъния, Словакия и Украйна

  Райфайзен Банк Интернешенъл АГ (РБИ) бе определена за „Най-добра банка в Централна и Източна Европа“ в класацията „Най-добрите световни банки 2018“, организирана от финансовото списание Глоубъл Файнанс (Global Finance). Авторитетното издание удостоява РБИ с тази престижна регионална награда за дванадесети път за последните 15 години.

  Наред с това, дъщерните банки на РБИ в Босна и Херцеговина, Румъния, Словакия и Украйна бяха отличени с приз „Най-добра банка” за съответните пазари.

  „Да бъдем определени като „Най-добра банка в ЦИЕ“ за нас е чест и същевременно отговорност да продължим да предоставяме на клиентите ни в региона първокласни продукти и услуги. Наградата е признание и за доброто ни стратегическо позициониране“, заяви Йохан Щробл, главен изпълнителен директор на РБИ.

  ***

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) приема както Австрия, където е водеща корпоративна и инвестиционна банка, така и Централна и Източна Европа (ЦИЕ), за свой вътрешен пазар. 14 пазара в региона са покрити от дъщерни банки, а в допълнение на това Групата се състои от многобройни други доставчици на финансови услуги като лизинг, управление на активи, сливания и придобивания.
  Общо близо 50 000 служители обслужват 16.5 милиона клиенти чрез повече от 2400 офиса, като голяма част от тях са в Централна и Източна Европа. Акциите на РБИ се търгуват на Виенската фондова борса. Регионалните банки Райфайзен притежават около 58.8% от акциите, а останалата част се търгува свободно. В рамките на Групата Райфайзен, РБИ е централната институция на регионалните банки Райфайзен и др. кредитни институции, като предоставя важни услуги в тази си функция.
  РБИ с награда на Global Finance

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.