Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  95 организации кандидатстваха с проекти в дарителската кампания "Избери, за да помогнеш"

  13.08.2019
   

  От своето създаване досега инициативата на Райфайзенбанк е подкрепила с близо 3 млн. лв. общо 257 каузи

  Общо 95 организации кандидатстваха със свои проекти в дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш", която за 11-а поредна година ще подкрепи значими здравни, социални, културни и екологични каузи. От създаването на инициативата до момента са подпомогнати общо 257 проекта с близо 3 млн. лв., дарени от служителите и банката, както и от широката общественост.

  През тази година най-голям е броят на предложенията за инициативи в социалната сфера (38) и в областта на здравеопазването (33). Двадесет организации търсят финансиране за проекти в сферата на културата и образованието, а четири – за опазване на околната среда.

  Предложенията ще бъдат селектирани от Комисията по спонсорства и дарения на Райфайзенбанк (България), съгласно Принципите за спонсорства и подкрепа на банката. Избраните проекти ще бъдат оценявани за устойчивост от външен експертен съвет и финално одобрени от Управителния съвет на банката, преди да започне набирането на средства за реализирането им. Селектираните проекти ще бъдат обявени в началото на ноември, когато ще бъде отворена и платформата за дарения.

  Сред акцентите на кампанията тази година са иновациите в медицината и образованието; навременната профилактика и лечение на редките болести при деца и възрастни; подкрепата за самотни възрастни хора и за деца с психични заболявания и тежки физически увреждания; съхраняването и популяризирането на българското културно наследство – фолклорни традиции, обичаи, занаяти; превенцията, опазването и съхранението на българските гори и опазването на местообитанията.

  За да попаднат сред избраните проекти, за които ще се набира финансиране, е важно проектите да са устойчиви, да засягат конкретна целева група и резултатът от тях да бъде ясно измерим.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.