Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Клиенти пазаруват в цял свят с уникалната карта "Игра на тронове" на Райфайзенбанк

  05.08.2019
   

  Откриването на сметка "За всеки ден" и поръчката на дебитна карта с дизайн на хитовия сериал вече става изцяло по електронен път

  Единствената по рода си дебитна карта с дизайн "Игра на тронове" в Европа е в ръцете на картодържателите от едва три месеца, но вече се използва в цял свят. От май досега клиенти на Райфайзенбанк (България) са разплащали с уникалната пластика на територията на четири континента – Европа, Азия, Северна Америка и Африка.

  "Нашите клиенти се чувстват специални като притежатели на карта с дизайн "Игра на тронове". Те споделят, че с голямо удоволствие използват точно тази карта в eжедневието си, тъй като носят със себе си късче от любимия си сериал, а и картата прави впечатление навсякъде, където пазаруват", казва Мариела Атанасова, директор на дирекция Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

  Не само българските граждани, но и чужденците имат интерес към уникалния продукт, тъй като Райфайзенбанк (България) е единствената банка, която предоставя такава възможност. Независимо, че картата се предлага със сметка само в лева, 2% от картодържателите са чужденци. „Създадохме модерен банков продукт, към който клиенти от цял свят се чувстват емоционално обвързани и използват с още по-голямо желание“, допълва Мариела Атанасова.

  Уникалната карта е още по-достъпна за клиентите, които вече могат да открият Сметка За всеки ден и да поръчат пластиката по изцяло електронен път на сайта на Райфайзенбанк. Към момента най-голям интерес към картата проявяват мъжете на възраст между 20 и 35 г., докато във възрастовата група над 35 г. превес имат жените. Най-много са картодържателите в големите градове София, Пловдив, Бургас и Варна, като една трета от тях са нови клиенти за банката.

  Освен териториални, за картата "Игра на тронове" няма и възрастови граници – най-младият й притежател е на 20 г., а най-възрастният – на 69 г.

  Бързи и удобни безконтактни плащания с картата най-често потребителите правят в супермаркети, ресторанти и в магазини за дрехи. Предпочитаните стоки при онлайн пазаруване пък са електроника, резервации за хотели и самолетни билети, плащане на сметки за мобилни услуги (телефон и интернет) и абонамент за стрийминг платформата HBO GO. Картата "Игра на тронове" се използва често и за теглене на пари в брой, заради отличните условия по сметка „За всеки ден“, към която се издава – липсата на такси както за теглене от банкомат на Райфайзенбанк, така и до три пъти месечно от банкомати на други банки.

  При регистрация за платформата на HBO GO, до края на месец август клиентите получават двумесечен промоционален период без такса обслужване на Сметка За всеки ден и два месеца безплатен достъп до HBO GO. В платформата освен всички сезони на "Игра на тронове" са налични още хитови филми и най-актуалните световни сериали като "Чернобил", "Историята на прислужницата", "Големите малки лъжи", както и селектирани български кино продукции.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.