Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк и HBO България пускат първата банкова карта "Игра на тронове" в семейството на HBO Европа

  23.04.2019
   
  • Предварителна поръчка на дебитна карта с ексклузивен "Игра на тронове" дизайн.
  • Специална игра с възможност да бъдат спечелени над 100 артефактa с елементи от хитовия сериал.
  • Достъп до над 6000 часа филми и сериали на платформата HBO GO.

  По повод последния сезон на хитовия сериал "Игра на тронове" Райфайзенбанк (България) и HBO България подписаха партньорска програма. В нейните рамки двата бранда предлагат възможност за ексклузивна предварителна поръчка на дебитна карта с уникален дизайн на "Игра на тронове", която се предлага като част от пакета с банкови услуги сметка За всеки ден, включващ и достъп до платформата HBO GO.

  „Такава карта се прави за пръв път в рамките на европейска страна, в която има официално представителство на HBO. С това даваме на нашите клиенти и феновете на сериала още един артефакт от "Игра на тронове" и възможност да банкират със силната карта още по-лесно и приятно в огън и лед, лято и зиме, 24/7“, коментира Мариела Атанасова, директор "Индивидуално банкиране" в Райфайзенбанк.

  Съвместната кампания започва със специално разработена онлайн игра, в която Райфайзенбанк търси най-големите фенове на сериала. Тя е достъпна през десктоп и мобилно устройство, като феновете трябва да отговорят на 10 трудни въпроса, свързани със сериала. При правилни отговори участниците имат възможност да спечелят общо над 100 артефактa, брандирани с "Игра на тронове". Победителите ще бъдат определени чрез томбола. На сайта на играта igra.rbb.bg може да бъде направена и предварителна поръчка на сметка За всеки ден, включващa и дебитна карта Visa с дизайн на "Игра на тронове".

  „HBO е домът на "Игра на тронове". Благодарение на съвместната ни инициатива с Райфайзенбанк, българските фенове ще имат по-лесен достъп до качествено съдържание и до още един артефакт от света на Вестерос. Хората все повече гледат сериали и киноиндустрията насочва усилията си предимно към тяхното производство. Освен последния сезон на "Игра на тронове" на платформата HBO GO могат да бъдат гледани както всички сезони на сериала, така и още над 6000 часа съдържание на световно ниво. Това е първата "Игра на тронове" ко-брандирана дебитна карта за страна от семейството на HBO Европа и сме горди, че именно в България правим подобна кооперация с представител на банковия сектор.“, каза Димитър Нойков, мениджър на HBO за България.

  Новият последен сезон на "Игра на тронове", който започна на 15 април, е достъпен на HBO GO с HD качество, едновременно със световната премиера на всеки от епизодите.

  Дебитна карта с дизайн на "Игра на тронове".

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.