Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Сметки и карти на Райфайзенбанк вече се откриват изцяло онлайн

  12.06.2019
   

  Райфайзенбанк (България) предлага изцяло дигитален процес за откриване на сметка и дебитна карта. Иновативната услуга е предназначена както за нови, така и за съществуващи клиенти, като е необходимо попълването на само една форма на сайта на банката и изтегляне на мобилно приложение, в което се подписват всички необходими документи. Цялата процедура отнема около 3 минути, а офис на банката, който клиента сам си избира, се посещава само, за да бъде получена готовата карта и ПИН кода.

  Електронното подписване на документите се осъществява чрез мобилно приложение, разработено от Евротръст Технолъджис. Приложението дава възможност за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на удостоверение за електронен подпис и подписване директно от мобилния телефон. Евротръст стана победител в миналогодишното издание на Elevator Lab Challenge в България, като новата услуга е резултат от стратегическото партньорство с Райфайзенбанк в откриването и внедряването на иновативни продукти и услуги.

  "Стремим се непрекъснато да предлагаме удобство и лекота при банкирането чрез нови решения. От миналата година имаме възможност за изцяло дистанционно потребителско кредитиране, сега на нови и съществуващи клиенти вече предлагаме възможността да открият сметка онлайн. Използваме новите технологии, за да предоставяме избор на клиентите си и да бъдем тяхната предпочитана банка", каза Ани Ангелова, член на УС на Райфайзенбанк с ресор банкиране на дребно.

  Сред основните предимства на услугата на Евротръст, която е имплементирана от Райфайзенбанк е възможността за идентифициране и подписване по всяко време и от всяко място. Процесът не изисква допълнителни технически устройства и умения - необходимо е единствено сваляне на безплатното приложение.

  Клиентите могат да си открият изцяло онлайн, както сметка с дебитна карта Mastercard, така и сметка За всеки ден с кобрандирана карта "Игра на тронове" и абонамент за HBO GO.

  Сметка За всеки денСметка За всеки ден
  За да банкираш с лекота и да управляваш месечните си средства по най-удобния за теб начин, поръчай Сметка За всеки ден с безконтактна дебитна карта изцяло онлайн.

  Научи повече

   

  Дебитна карта Debit MastercardДебитна карта Debit Mastercard
  Debit Mastercard улеснява твоето ежедневие. Плащай, поръчвай онлайн и тегли удобно с известие за всяко движение по картата. 

  Научи повече

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.