Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Apple Pay е достъпен за всички карти на Райфайзенбанк

  21.04.2020
   

  Безплатната услуга Apple Pay вече е достъпна за притежателите на всички видове карти на Райфайзенбанк. По този начин клиентите на банката с iPhone и Apple Watch могат удобно, бързо и сигурно да плащат безконтактно само с приближаване на устройството до ПОС терминал.

  В приложението Apple Wallet могат да бъдат регистрирани всички видове дебитни и кредитни карти Mastercard и Visa на Райфайзенбанк, като клиентът избира с коя от тях да плати в конкретната ситуация.

  Безконтактни плащания с iPhone и Apple Watch могат да се правят както с отключен, така и със заключен екран, при доближаване и задържане на устройството до ПОС терминала. И при двата вида трансакции, независимо от тяхната стойност, не се изисква потвърждаване чрез ПИН кода на картата. Идентификацията се извърша единствено чрез избрания от клиента метод за сигурност на телефона – лицево разпознаване, пръстов отпечатък или парола.

  Apple Pay може да се ползва и при онлайн пазаруване, без дори да се налага създаване на акаунт или попълване на форма с данни. За покупки в приложения и сайтове в браузър Safari от iPhone, iPad и Mac при плащане трябва да се маркира единствено услугата Apple Pay и да се потвърди плащането с лицево разпознаване, пръстов отпечатък или парола на устройството.

  С достъпността на Apple Pay Райфайзенбанк предоставя на своите клиенти още едно удобно и сигурно дигитално решение за разплащане.

  Допълнителна информация за услугата може да намерите в страницата Дигитален портфейл Applе Wallet.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.