Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Дигитални консултации за клиенти на Райфайзенбанк

  11.06.2020
   
  • RaiConnect улеснява още повече клиентите от малкия бизнес и премиум клиентите, които са избрали да бъдат обслужвани дистанционно.
  • Приложението позволява непрекъсната, по-гъвкава и всеобхватна комуникация между клиент и личен банкер.

  Приложение за дигитална комуникация, консултации и обмен на документи вече е на разположение за клиентите на Райфайзенбанк от малкия бизнес и премиум клиентите, които са избрали да бъдат обслужвани дистанционно и от личен банкер. Услугата RaiConnect предоставя на клиентите от тези сегменти допълнителен удобен, бърз и надежден достъп до личния им банкер през смартфон или десктоп устройство.

  Чрез приложението те могат да пишат, говорят или да осъществяват видео връзка в реално време със своя личен банкер, в зависимост от ситуацията и нуждата от консултация. Апликацията позволява непрекъсната, гъвкава и всеобхватна връзка чрез функции като запазване на история от проведените вече виртуални срещи, добавяне на допълнителни експерти в разговора при нужда, както и бърз и сигурен обмен на документи, маркиране на части от съдържанието им и възможност за споделяне на екрани. По-този начин RaiConnect дава възможност за поддържане на динамични и непосредствени онлайн контакти между клиентите и личните им банкери.

  Райфайзенбанк насърчава своите клиенти по възможност да използват RaiMobile и Райфайзен ОНЛАЙН за извършване на основни банкови операции, а премиум клиентите и представителите на микро и малкия бизнес – RaiConnect за консултация и обмен на документи със своята банка.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.