Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Новa функционалност: планиране на разходи в RaiMobile

  07.12.2020
   

  Седмична томбола с награда смартчасовник

  Мобилното банкиране на Райфайзенбанк има нова функционалност, която позволява планиране на разходите, на база анализ на плащанията, тегленията и преводите в различни категории. Клиентът може да активира услугата "анализи" по желание, за да види какви са били месечните му разходи в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, плащане на сметки, вноски по кредити или друго.

  "Банката отдавна се премести в телефона и вече всеки четвърти клиент банкира през приложението. Постоянното добавяне на нови функционалности дава много повече възможности и нови преживявания в сравнение с традиционното банкиране", казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

  Спрямо края на 2019 г., делът на клиентите, ползващи мобилното банкиране, се удвои. На месец през приложението се правят близо 280 хиляди трансакции, като всяка минута клиентите на банката правят средно по 7 плащания през RaiMobile.

  Чрез приложението освен планиране и анализ на разходите, потребителите могат да извършват всички основни банкови операции, да управляват банковите си карти, да правят бърз превод към телефонен номер, да плащат битовите си сметки. В RaiMobile може и да се открие сметка с карта и да се кандидатства изцяло онлайн за потребителски кредит.

  До 24 януари 2021 г. ползвателите на приложението могат да участват всяка седмица в томбола за смартчасовник Samsung Galaxy Watch 3 като влизат в RaiMobile.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.