Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк, служителите й и широката общественост събират средства за 3 болници в помощ за борбата им с COVID-19

  27.03.2020
   

  През тази година Райфайзенбанк стартира по-рано традиционната си дарителска кампания "Избери, за да помогнеш", тъй като пандемичната обстановка с разпространението на коронавируса, налага подкрепа за болниците, които са на първа линия в борбата с нея.

  С набраните средства ще бъдат подкрепени Военно-медицинската академия за закупуването на диагностични тестове за коронавирус, Александровска болница за купуването на специални облекла, консумативи и дезинфектанти, както и Пирогов за оборудването на вирусологична лаборатория. Общата събрана сума от служителите и от банката ще бъде разделена поравно между трите болници, като ще бъде преведена директно по техните сметки. Сумата включва личните дарения на всеки един служител на Групата Райфайзен в България, както и 150 000 лв., които банката ще добави към тях. В допълнение на това, дарения ще може да прави и широката общественост чрез виртуалния ПОС на сайта на кампанията izberi.rbb.bg, директно по сметките на трите болници.

  Кампанията на Райфайзенбанк ще продължи до 3 април, но гражданите ще могат да правят своите дарения директно към болниците и след това. Те могат да го направят на платформата на "Избери, за да помогнеш" izberi.rbb.bg, като даряват директно по сметките на болниците.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.