Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Шест пъти повече сметки са открити дигитално през 2020 г.

  22.12.2020
   

  Шест пъти повече клиенти са открили разплащателна сметка дигитално през 2020 г. спрямо година по-рано, отчита Райфайзенбанк. От началото на тази година над 2 хиляди потребители са заявили и открили сметка изцяло по електронен път.

  "Стремим се с нашите дигитални продукти и услуги да внасяме все повече лекота в ежедневието на клиентите ни и затова не е изненада, че все повече хора ги използват. В няколко лесни стъпки вече може електронно да се открие сметка и карта, да се заяви и усвои кредит, да се плаща с телефон. Щастливи сме, че можем да използваме иновациите, за да улесняваме хората и да им спестяваме време и усилия, които да насочат към важните неща в живота, особено около празничните дни, а и в необичайните условия, в които ни се наложи да живеем“, казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране.

  Най-често откриват сметки по дигитален път хора, заети в сферите счетоводство, образование и предприемачество. Съотношението по полове е почти еднакво (55% жени и 45% мъже), като най-активни са във възрастовата група 25-44 г. (над половината от потребителите). Най-възрастният клиент с електронно открита сметка е на 79 г., а най-младият – на 18 г. и един ден. Над 70% от дигитално откритите сметки са първи за клиентите.

  Нова сметка може да се заяви от сайта на банката и от мобилното приложение RaiMobile. Заради изключително улеснения процес, почти 90% от електронно откритите сметки са заявени през мобилно устройство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.