Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  "Часът на банката" помогна за подобряване на финансовата грамотност на повече от 1500 ученици от цялата страна

  01.06.2021
   

  Над 1500 ученици на различна възраст от цялата страна подобриха познанията си за съвременния финансов свят, значението и сигурното управление на парите и се запознаха с дигиталните иновации, които правят ежедневието по-удобно и сигурно. Образователната програма бе част от традиционната инициатива "Часът на банката" на Райфайзенбанк, която се провежда за четвърта поредна година.

  През 2021 г. кампанията бе адаптирана за провеждане в онлайн среда и с представяне на най-актуалните по време на пандемията финансови теми. Инициативата успя да достигне до близо 20 училища в София, Пловдив, Бургас, Плевен, Козлодуй, Шумен, Смолян, Видин, Стара Загора и Елин Пелин.

  "Иновационно и дигитално банкиране", "Информационна сигурност", "Микробизнес и предприемачество", "Работодателска марка", "Кредитни продукти" и "Банкови карти" бяха част от темите, които обхвана инициативата за повишаване на финансовата грамотност сред подрастващите. Специално подготвените за ученици лекции от банкови специалисти протекоха под интерактивна форма с много дискусии, практически казуси и игрови елементи, поради което обратната връзка от участниците е много позитивна.

  "Часът на банката" е част от социално отговорната политика на Райфайзенбанк, като от 2017 г. досега програмата е помогнала за подобряването на финансовата култура на хиляди български ученици.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.