Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  "Избери, за да помогнеш" набира средства за 15 значими каузи

  08.11.2021
   

  От 2009 г. досега дарителската кампания на Райфайзенбанк е подкрепила с над 3,5 млн. лв. общо 283 здравни, социални, културни и еко проекти

  Традиционната дарителска кампания на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" набира средства в подкрепа на нови 15 значими каузи в сферите здравеопазване, социални дейности, култура и образование, опазване на околната среда. Инициативата се провежда за 13-та поредна година, като от 2009 г. досега банката, служителите и обществото са подкрепили общо 283 проекта с над 3,5 млн. лв.

  Фокусът на селектираните през тази година проекти е върху навременната профилактика на последиците от Covid-19, подкрепата за рискови социални групи – жени, деца и възрастни, опазване на културно-историческото наследство, опазване на горите и екосистемите, както и повишаване на еко образованието сред подрастващите.

  Институциите и организациите от цялата страна, които набират финансиране за проектите си в "Избери, за да помогнеш" 2021, са Националният археологически музей, Рилския манастир, Военно-медицинска академия, Фондация "Първите три минути", Българската Коледа, многопрофилните болници в Монтана и Кърджали, Българският фонд за женитe, Каритас България, Конкордия България, Фондация "Х.Степич", SOS Детски селища, Фондация "За нашите деца", ЮЗДП и Природен парк "Шуменско плато".

  Подробна информация за всички 16 каузи, включени в кампанията, е достъпна на платформата izberi.rbb.bg, от която удобно могат да се правят и дарения за всеки от проектите.

  "Да правим заедно историите по-добри – в това намираме смисъл и мотивация всички ние – служителите на Райфайзенбанк, организациите и хората, които са съпричастни с каузите в кампанията. Всяка от тези вече 13 години история на "Избери, за да помогнеш" е оставила следата на доброто в различни краища на България и в историите на много хора. След извънредната 2020 г., когато подкрепихме приоритетно медиците на първа линия в борбата с коронавируса, сега отново отваряме дарителската кампания за по-широк кръг от нуждаещи се. Горди и отговорни сме да продължим кампанията, в която обществото има голямо доверие и се включва все по-активно", казва Оливер Рьогл, председател на УС на Райфайзенбанк.

  Традиционно най-много средства в дарителската кампания се набират от банката и служителите на Групата Райфайзен в България, като през последните години нараства и сумата, събрана от широката общественост. Дарение за избрания проект може да се направи лесно чрез модерната платформа izberi.rbb.bg и опцията "Дари с банкова карта" – линк към виртуалния ПОС терминал се намира под всеки отделен проект, включен в кампанията. Другите опции за подкрепа на каузите е през мобилното приложение RaiMobile, Райфайзен ОНЛАЙН или с банков превод директно по сметката на съответната организация.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.