Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Новак Джокович и Райфайзен Банк Интернешънъл подписаха партньорско споразумение

  19.04.2021
   

  Сръбската тенис звезда Новак Джокович и базираната във Виена Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) анонсираха днес партньорството си. Джокович, който е номер 1 в тениса за рекордните вече 316 седмици, ще бъде посланик на марката РБИ и нейните дъщерни банки в Централна и Източна Европа. Също така, Райфайзен ще подкрепя наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград.

  „За мен е чест да стана посланик на марката Райфайзен, както и да си партнираме по много важен за мен проект – академията ми в Белград. Те ще ми помогнат да подкрепим млади тенисисти в усилията им да станат шампиони както на корта, така и извън него. Силният тим зад гърба ми направи голямата разлика в кариерата ми. Затова, бих искал да осигуря подобна среда и на бъдещото поколение играчи в моята академия. Райфайзен е важен партньор в това начинание и ще работим заедно, за да помогнем на тениса да се развива“, каза Новак Джокович.

  „Горди сме, че Новак Джокович ще бъде нашият посланик, подчертаващ визията ни да бъдем банка номер 1 по отношение на препоръките. Той е един от най, а може би дори и най-успешният и уважаван спортист от Централна и Източна Европа. Поради факта, че споделяме много сходни ценности, сме уверени, че това е перфектно партньорство“, каза главният изпълнителен директор на РБИ Йохан Щробл.

  Срокът на споразумението е 3 години, с възможност за удължаване. Наред с цялостната подкрепа за академията, Райфайзен ще подкрепя и млади играчи да участват на важни турнири. Освен участието в рекламни клипове и в социалните медии на Райфайзен, Джокович ще бъде част и от събития на банката. Първият клип, който бе заснет в Монте Карло, където Джокович живее, ще бъде показан скоро в страните от Централна и Източна Европа.

  Новак Джокович е победител в 82 турнира от серията ATP, сред които и 18 турнира от Големия шлем. Печелил е всички четири турнира от Големия шлем, включително и последния – през февруари на откритото първенство на Австралия. Роден е в Белград, на 33 години, женен, с две деца. По повече от 7 милиона фенове го следват в каналите му във Фейсбук, Инстаграм и Туитър.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.