Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Офис сграда ЕКСПО 2000, където е и централата на Райфайзенбанк, получи сертификат за безопасност от Covid-19

  10.06.2021
   

  Австрийският собственик RPHI поставя безопасността на първо място чрез всеобхватна концепция за сигурност, за да защити от инфекция в дългосрочен план служителите, клиентите и посетителите.

  Австрийската компания Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл (RPHI), притежаваща ЕКСПО 2000 в София, подложи известната офис сграда на детайлна инспекция за сертифициране за безопасност от Covid-19 от авторитетната SAFE Asset Group. В сградата се намира и централата на Райфайзенбанк.

  Общо около 850 критерия за риск бяха прегледани като част от процеса по сертифициране, включително стандарти за цялостна хигиена и почистване, оперативни мерки за безопасност на посетителите, клиентите и наемателите , както и вътрешни процеси и системи за управление. Друг фокус беше поставен върху вътрешното управление на кризи и комуникациите в случай на кризисна ситуация, които също са в съответствие с международно признатия стандарт SHORE, разработен от SAFE Asset Group.

  Заедно с ЕКСПО 2000 в София, още три офис сгради на RPHI – две в Букурещ (Sky Tower и FCC) и една в Будапеща (North Point Center), получиха сертификат за безопасност от Covid-19.

  „Четирите сертифицирани офис сгради се посещават ежедневно от стотици посетители, клиенти и бизнес партньори, а наред с това са работно място за общо около 7000 служители. Безопасността на всички тези групи хора е наш основен приоритет“, казва Карл- Мария Пфефер, главен изпълнителен директор на RPHI.

  Мартина Ледерер, главен финансов директор на RPHI, добавя: „Разбира се, сертифицирането за безопасност от Covid-19 не може 100% да изключи инфекция, но показва, че сме предприели всички възможни мерки от наша страна, с които да допринесем за възможно най-безопасното присъствие и общуване в нашите офис сгради в дългосрочен план.“

  За Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл (RPHI)

  Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл (RPHI) е изцяло притежавано дъщерно дружество и експертен център в областта на недвижимите имоти на Райфайзен Банк Интернешънъл (RBI). RPHI разработва, управлява и експлоатира недвижими имоти в Австрия, Централна и Източна Европа (ЦИЕ), които запазват стойността си в дългосрочен план и независимо от преобладаващите пазарни условия. Гамата от услуги на RPHI включва вътрешни проекти, както и цялостни услуги за недвижими имоти. Първоначално специализирана в офис сгради, RPHI сега разполага и с портфолио в жилищния сектор. Успешните проекти се отличават с вечно привлекателна архитектура и са енергийно ефективни и икономични по отношение на оперативните разходи. Всички нови проекти от 2011 г. насам получиха сертификати за устойчивост (от ÖGNI, DGNB или LEED). 

  Централата на Райфайзенбанк със сертификат за безопасност от Cov

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.