Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен Застрахователен Брокер предлага сключване на Гражданска отговорност онлайн

  19.05.2021
   

  Електронен калкулатор предоставя в реално време оферти от водещите застрахователни компании.

  За да улесни максимално собствениците на моторни превозни средства, Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД предоставя възможност за онлайн сключване на Гражданска отговорност. Дружеството вече 15 години успешно посредничи между клиенти и застрахователни компании за сключването на голямо разнообразие от застраховки както в областта на общото, така и на животозастраховането. В последно време усилията на компанията са насочени и към допълнителното развитие на дигиталните услуги в този тип бизнес.
  Чрез новия продукт клиентите могат да сключат онлайн застраховка Гражданска отговорност към някоя от водещите компании в сектора. Те могат бързо и удобно да сравнят оферти през форма на сайта на Райфайзенбанк, да изберат предпочитаните условия и да сключат само с няколко клика своята задължителната автомобилна застраховка изцяло онлайн. Полицата и стикерът се получават по куриер на посочен адрес. Така задължителната застраховка може да бъде сключена по всяко време и от всяко място, през телефон или лаптоп, включително по време на пътуване, което спестява време и ангажимент за посещение на офис. Единственият необходим документ е снимка на свидетелството за регистрация на автомобила, което прави онлайн сключването на Гражданска отговорност още по-лесно и удобно.
  За да получат индивидуална оферта, потребителите трябва да попълнят кратък онлайн въпросник, а дигиталният калкулатор връща в реално време оферти, получени от застрахователните компании. Калкулацията на персоналните предложения отнема не повече от 40 секунди.
  Поръчването на застрахователна полица към избраната компания става след попълването единствено на адрес за доставка, начална дата на полицата, телефон и e-mail за връзка, като е необходимо качването и на снимка на талона на автомобила. Клиентите на Райфайзен Застрахователен Брокер могат да изберат опция за еднократно или разсрочено плащане, като премията може да бъде платена по банков път или с наложен платеж при доставка. Подписването на документите става при получаването им от куриера.
  Допълнително удобство към онлайн сключването на Гражданска отговорност е, че Райфайзен Застрахователен Брокер изпраща напомняне по имейл или смс за наближаващо изтичане на полицата или предстояща вноска по полицата.

  За допълнителна информация
  Отдел Комуникации
  press.pr@raiffeisen.bg

   

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.