Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с още една дигитална иновация за бизнеса

  23.11.2021
   

  Приложението RaiPOS позволява приемане и управление на картови плащания през смартфон на търговеца

  Райфайзенбанк (България) прибавя още едно удобно и сигурно дигитално решение за бизнеса към богатото портфолио от иновативни услуги, включващо още модерно онлайн банкиране и приложение за защитена дигитална комуникация, консултации и сигурен обмен на документи RaiConnect.

  Търговците вече могат да превръщат мобилните си телефони в ПОС терминали, благодарение на RaiPOS. Приложението се инсталира бързо и лесно на смартфон или таблет, и позволява приемане на безконтактни плащания с карта или мобилен портфейл от всяко място и по всяко време. Иновативното решение отговаря на нуждите на малкия и средния бизнес за повече лекота, мобилност и гъвкавост в продажбите, а на потребителите – в плащанията.

  „Както картите влязоха в мобилните телефони и клиентите все по-често плащат с тях, така очакваме и традиционният ПОС терминал да бъде постепенно заменен с мобилно приложение. С RaiPOS търговците ще могат да приемат плащания само с три стъпки – въвеждат сумата, клиентът допира картата си и търговецът потвърждава! Бързо, лесно и за двете страни”, казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

  За да превърнат смартфона си в ПОС терминал, търговците трябва да извършват минимален брой действия – заявка за използване, сваляне и инсталиране на приложението от Google Play Store. Приложението от ново поколение им дава достъп и до уеб портал, чрез който може да следят всички транзакции в реално време, както и да управляват всички свои RaiPOS терминали.

  Сред удобните функции на приложението са още приключване на работния ден, обобщен резултат от деня, възстановяване на средства. Управлението на всички функции е интуитивно и се осъществява с няколко клика през смартфона. Благодарение на тях търговците могат лесно и ефективно да следят, планират и оптимизират своите финанси.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.