Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Ново за Райфайзен ОНЛАЙН

  01.03.2010
   

  Райфайзенбанк предлага на Вашето внимание нова услуга “SMS код за потвърждаване на преводи”, която представлява допълнително средство за защита на онлайн разплащанията към трети страни, считано от 01.03.2010г.

  Услугата представлява код с временна валидност, изпратен чрез SMS съобщение на мобилен телефон, който се използва еднократно за потвърждаване на конкретно плащане/ група от плащания.

  Как се извършват плащанията чрез “SMS код за потвърждаване на преводи”?

  При изпращане на плащане в Райфайзен Онлайн, клиентът получава чрез SMS съобщение на предварително посочен в надлежната форма за регистрация за услугата мобилен телефон, код за еднократно потвърждение на избрания превод/група преводи. За допълнителна сигурност, кодът се въвежда за потвърждение на транзакцията, след като данните за нареденото плащане от sms съобщението се сравнят с въведените в компютъра детайли за транзакцията.

  За кого е предназначена услугата и как да се регистрирате?

  “SMS код за потвърждаване на преводи” е услуга, достъпна за всички настоящи и бъдещи потребители на Райфайзен Онлайн, които ползват онлайн банкиране за активни транзакции и притежават валиден мобилен номер на български мобилен оператор.

  Всички клиенти на Райфайзенбанк могат да се регистрират за тази услуга във всеки един от офисите на Райфайзенбанк чрез подаване на заявление за използване на SMS код за потвърждаване на преводи при активно онлайн банкиране.

  Регистрацията за услугата и получаването на SMS съобщенията са напълно безплатни. Заедно с гарантираната сигурност на плащанията, клиентът спестява и разходи за банкови операции, тъй като таксите за преводи през Райфайзен Онлайн са значително по-ниски в сравнение с плащанията извършени в банков офис.

  Други средства за информационна защита

  Използваме случая да ви напомним, че Райфайзенбанк продължава предлагането и на други съвременни услуги за допълнителна защита за онлайн банкиране като Универсален Електронен Подпис /УЕП/ и Токен.

  В настоящите условия на ускорено развитие и формиране на глобална информационна система, специалистите по електронни технологии и комуникация в световен мащаб, разработват и препоръчват използването на различни системи за защита на информацията.
  С предложените по-горе услуги Райфайзенбанк отговаря на европейските банкови стандарти за осигуряване на допълнителна защита за онлайн банкиране на своите клиенти, като отправя покана към всички вас, да се възползвате от предложените най-съвременни и сигурни методи за информационна защита, възползвайки се същевременно от многобройните предимства на възможността за банкиране по електронен път.

  За повече информация и въпроси относно различните продукти за информационна сигурност можете да се обърнете към Информационния център на банката:
  0700 10 000 (vivacom) на цената на градски разговор и 17 21 (МТел и Глобул) без увеличение на тарифата”

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.