Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Нови функционалности по сметки с издадени дебитни карти

  03.04.2011
   

  Уважаеми клиенти,

  Уведомяваме ви, че от 04.04.2011 всички клиенти физически и юридически лица с дебитни карти в Райфайзенбанк (България) АД могат да използват своята сметка като разплащателна.

  Какво можете да правите със своята сметка:

  • Можете да получавате преводи от страната и чужбина и да ползвате сумата незабавно – чрез своята дебитна карта на всеки един банкомат и ПОС в страната и чужбина
  • Можете да нареждате безкасови преводи от сметката, както в офис на банката, така и чрез Райфайзен Онлайн
  • Можете да се регистрирате за Райфайзен Онлайн и да управлявате средствата си – да следите наличностите и движенията по сметките си, да нареждате преводи, да откривате депозити и да довнасяте суми по тях, със средства от сметката.

  До края на месец май 2011 г., всички настоящи и нови клиенти физически и юридически лица на Райфайзенбанк (България) АД могат да ползват новите функционалности на сметките без да дължат месечна такса.

  От месец юни 2011 г. месечната такса за обслужване на Разплащателна сметка с дебитна карта на клиенти физически лица ще бъде в размер на 1 лев. За целта считано от 01.06.2011 г. влиза в сила нова Тарифата за Физически лица, с която можете да се запознаете тук. Всички клиенти на банката, които поддържат две отделни сметки – една сметка с дебитна карта и отделна разплащателна сметка, и които нямат отпуснат кредит, който се обслужва от разплащателната сметка, биха могли да закрият последната, без да дължат такса за закриване до 01.06.2011г.

  В тази връзка се въвеждат промени в следните документи, които ще бъдат в сила за всички настоящи (считано към 01.04.2011) клиенти ФЛ от 01.06.2011:

  • “Общи условия за предоставяне на платежни услуги на ФЛ”
  • “Общи условия за ползване на Райфайзен Онлайн”

  Отпада “Рамков договор за откриване и обслужване на банкова сметка и предоставяне на банкови услуги на физически лица” и се замества със следните документи:

  • “Искане – Договор за издаване на дебитна карта и предоставяне на банкови услуги на физически лица”
  • “Искане – Договор за откриване и обслужване на банкова сметка и предоставяне на банкови услуги на физически лица”

  Благодарим ви, че избрахте услугите на Райфайзенбанк (България) АД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.