Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Банкомати и Зони за самообслужване през празничните дни

  21.12.2013
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк е създала организация през коледно-новогодишните празници цялата мрежа от близо 600 банкомата да бъдат поддържани работещи и заредени, като дежурни екипи ще реагират при евентуални неизправности. При много ниски температури навън, под  -10 градуса, е възможно някои банкомати да прекъснат работа, затова в много студено време препоръчваме да ползвате банкоматите в супермаркети, търговски центрове и в 3-те зони за банково самообслужване в столицата на пл. Света Неделя №5, бул. Черни Връх №32а и до административната сграда на НДК.

  На ваше разположение са и 13-те банкомата с депозитни функции в София и страната. Информация за техните локации можете да намерите на сайта.

  Напомняме, че Авторизационният център на Райфайзенбанк осигурява 24-часово обслужване на клиентите. При всякакви въпроси във връзка с използването на картите на ПОС, интернет и банкомат, както и за всякакъв вид съдействие на фирмите във връзка с приемане на картови плащания на ПОС терминали от Райфайзенбанк, на разположение са телефоните и електронната поща на Авторизационния център: 0700 10 000 (Vivacom), 1721 (M-Tel, Globul), (+359 2) 962 41 02, e-mail: bank.cards@raiffeisen.bg.

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.